NAGRADNJAČA

Top Sport vas nagrađuje

05.04.2012 u 09:21

Bionic
Reading

Ove subote, 31. ožujka u 12.30 sati u Shopping centru Avenue Mall (drugi kat) svečano se otvara Top Sport dućan sportske opreme. Tim povodom Top Sport i tportal.hr su za svoje čitatelje pripremili dvije muške majice i dvije ženske sportske torbe.

Svečano otvorenje najnovijeg Top Sport prodajnog mjesta će se odvijati na velikom prostoru od 200-tinjak kvadrata uz zanimljiv i interaktivan program koji će zainteresirati sve posjetitelje. Glavni program počinje u 12.30 sati uz brojna iznenađenja, mnogobrojne nagrada i poklone, popratni DJ glazbeni program i atraktivan freestyle nastup Mirana Pirnera, jednog od vodećih nogometnih freestylera u Hrvatskoj, koji će uz glazbeni ritam pokazati svoje tehničko umijeće. Posjetitelji će se moći uključiti i u sportski program sudjelovanjem u tehniciranju, raznim nagradnim igrama, kvizovima i ostalim animacijskim igrama koje će predstaviti i u kojima će sudjelovati poznati glumac, voditelj i prije svega zaljubljenik u sport, Mario Valentić


Top Sport prodavaonice sinonim su za široku ponudu najboljih svjetskih sportskih brandova poput poput Adidasa, Nikea, Reeboka, File, Diadore, Regatte i drugih. U svojoj ponudi nude veliki izbor za sportaše, mlade, ali i sve koji vole udobnu, modernu i kvalitetnu sportsku odjeću i obuću.

Od sada i u Avenue Mallu posjetitelji mogu pronaći široki asortiman odjeće i obuće za sve uzraste i sportove.

Majice su osvojili:

Hrvoje Vojnić
Andrej Lilić-Pekas

Torbe su osvojile:

Sandra Milošević
Tihana Miškić