ADIDASOVA PROMOCIJA

Tomečak, Ibričić i Maloča isprobali superlaku kopačku

21.05.2010 u 18:50

Bionic
Reading

U sklopu ovogodišnjeg Sajma nogometa, Adidas je u petak danas na svom štandu, samo deset dana nakon svjetske premijere, predstavio kopačku F50 adiZero, najlakšu i najbržu kopačku tešku samo 165 grama

F50 adiZero revolucionarna je kopačka stvorena korištenjem najlakših industrijskih materijala i vrhunske tehnologije što je rezultiralo težinom od samo 165 grama. Unatoč svojoj težini, F50 adiZero sadrži široku podlogu zahvaljujući kojoj se snaga optimalno prenosi s prednjeg na stražnji dio kopačke, što je od izuzetne važnosti kod proizvoda male težine. Ona predstavlja odgovor Adidasa na potrebe sportaša koji stalno ističu kako im treba kopačka u kojoj će trčati brže i igrati bolje.

U novim kopačkama Adidas F50 adiZero na Svjetskom prvenstvu zaigrat će Lionel Messi i David Villa. Da bi uz bok vrhunskim igračima stale i mlade hrvatske nade, F50 adiZero iz nove kolekcije s vlastitim imenom dobio je i mladi Dinamov branič Ivan Tomečak. Tvrtka Adidas Croatia lokalno radi na stvaranju tima' nogometaša koje će opremiti vrhunskom nogometnom obućom, a prvi igrači u tom timu su već spomenuti Tomečak, Ibričić, Maloča, Antolić, Kramarić, Barbarić i Badelj kojima je Adidas uručio kopačke iz najnovije kolekcije s njihovim imenima.