POKAJANJE

'To nije bilo lijepo, ali i ja sam samo čovjek'

26.07.2013 u 09:56

Bionic
Reading

Anderson Silva i dalje još uvijek nije potpuno prihvatio činjenicu da je izgubio nakon gotovo punih sedam godina titulu prvaka UFC-a u srednjoj kategoriji. Čini se da sad i sam žali što je borbi pristupio na način na koji su to već gotovo svi vidjeli.

Mondo da Luta radio emisija imala je priliku razgovarati direktno s Andersonom i postaviti mu neka pitanja na koja svih zanima odgovor.

'Bio sam iznimno tužan i nisam se kontrolirao u trenutku kad sam rekao da ne želim revanš. Neke stvari nisu bile lijepe od mene. Nakon što sam potpisao novi ugovor ranije ove godine na još deset mečeva, Dana White mi je odmah rekao da me čeka revanš ako izgubim titulu od Weidmana. Ja sam nakon poraza jednostavno bio van sebe i nisam uopće o tome razmišljao', rekao je Anderson zašto je prvotno odbio ideju u novoj borbi protiv Chrisa.


'Napravio sam neke tehničke pogreške i izgubio sam fokus tijekom borbe. Moglo bi se reći da sam bio na trenutak napustio filozofiju borilačkih vještina i to me koštalo pojasa. Uvijek pokušavam zadržati svoju mirnoću u oktogonu i biti što izbalansiraniji, ali nije to uvijek tako lako napraviti,' pričao je Brazilac i dodao:

'Neke kritike su opravdane, ali morate znati da sam i ja samo čovjek. Napravio sam grešku i naučio sam puno iz toga, kao i ljudi koji su oko mene. Izgubio sam fokus, ali sada mogu najaviti da ću biti bolji.'