VELIKA POTRAŽNJA

To je ljubav! Zbog karte spavali na ulici

09.01.2013 u 19:05

Bionic
Reading

Koliko navijači španjolskog nogometnog kluba Malage vole svoju momčad dokazali su u noći s utorka na srijedu kada je njih stotinu spavalo na ulicama, a sve u svrhu kupnje jedne od 915 ulaznica za prvu utakmicu Lige prvaka protiv Porta...

Španjolska momčad izborila je osminu finala Lige prvaka osvojivši prvu mjesto u svojoj skupini, koju su osim nje sačinjavali Milan, Zenit St. Peterburg i Anderlecht, a ždrijeb u Nyonu u prosincu prošle godine donio joj je ogled protiv portugalskog prvaka Porta.

Prva utakmica na rasporedu je 19. veljače, a za taj susret u prodaju je, zasada, pušteno svega 915 ulaznica, iako je španjolski klub navodno dobio 2500 karata od portugalskog kluba.

Stotine ljudi čekalo je preko noći, koju je obilježilo hladno vrijeme, ispred ulaza u jednu od putničkih agencija gdje su se prodavale ulaznice, a manje od pola sata bilo je dovoljno da sve karte nestanu. Mnogi navijači su ipak ostali bez vrijednog komadića papira, pa sada moraju neizvjesno čekati i tražiti neko drugo mjesto na kojem će se prodavati ostatak ulaznica.

Podsjetimo i da će ovosezonski nastup biti posljednji Malagin u narednih 365 dana, s obzirom da je Europska nogometna organizacija donijela odluku da ju se izbaci iz svih europskih natjecanja na sljedeću sezonu zbog neisplaćenih dugovanja prema igračima, klubovima i poreznoj upravi.