UŽIVAJTE!

Tko je zabio ljepši gol - Ibrahimović ili Stephanie?

21.10.2013 u 13:13

Bionic
Reading

Iako ova nogometna sezona još nije stigla ni do polovine, dojam je da smo već vidjeli dva najljepša pogotka - jedan u muškoj i jedan u ženskoj konkurenciji. Iako, naravno, bili bismo sretni da nas nogometaši(ce) do kraja sezone demantiraju

Švedski reprezentativac i napadač PSG-a Zlatan Ibrahimović oduševio je ovog vikenda u dvoboju protiv Bastije. U prvom je poluvremenu zabio dva pogotka te riješio pitanje pobjednika pa ga je trener Blanc na poluvremenu ostavio u svlačionici.

A od ta dva gola posebno je upečatljiv bio prvi, za kojeg slobodno možemo reći da je - neponovljiv. I da ga ne bi Ibra zabio da, osim nogometom, nije 'inficiran' i borilačkim sportovima.


Drugi gol, to jest onaj iz ženske konkurencije, 'potpisuje' igračica irskog Peamount Uniteda Stephanie Roche, koja je oduševila u pobjedi svog kluba protiv Wexforda 6:1, a koja se igrala proteklog tjedna. Loptu je primila s desnog krila, potom ju je prebacila preko sebe, ali i suparničke igračice koja ju je čuvala, i volejem je 'pospremila' s ruba kaznenog prostora u gornji kut gola Wexforda.