ždrijeb u petak

Teren je već spreman za Davis Cup u Areni Varaždin; Belgijanci stigli bez Goffina

26.01.2024 u 13:18

Bionic
Reading

U Areni Varaždin već je postavljeno tenisko igralište na kojemu će se sljedećeg vikenda održati Davis Cup susret između teniskih reprezentacija Hrvatske i Belgije

Preostalo je još postavljanje ograde i ostalih popratnih stvari pa će dvorana spremno dočekati obje reprezentacije uoči prvih treninga zakazanih za ponedjeljak.

Iako je bio najavljen dolazak Davida Goffina, svojedobno sedmog igrača svijeta, on je u petak otkazao svoj nastup za Belgiju pa je izbornik Steve Darcis je umjesto njega pozvao 22-godišnjeg Gauthiera Onclina.

Izvlačenje parova održat će se u petak s početkom u 12 sati u Hrvatskom narodnom kazalištu. Tada će se saznati tko će otvoriti program u subotu kada je prvi meč na rasporedu u 14 sati.

U prodaji su i ulaznice za dvoboj i to dnevne ulaznice po cijeni 10 eura te komplet za oba dana po cijeni od 15 eura.

Varaždinska Arena u teniskim bojama


Uređenje Gradske sportske dvorane - Arene Varaždin povodom predstojećeg susreta Davis Cupa između Hrvatske i Belgije u punom je zamahu! Igralište je već postavljeno i spremno će dočekati tenisače obiju reprezentacija kad u ponedjeljak dođu na prvi trening. Preostalo je još postavljanje ograde, LED ekrana i slično, no i to će uskoro biti gotovo, pa će dvorana biti potpuno u teniskim bojama.

Hrvatska reprezentacija će prvi trening imati u ponedjeljak, kad se očekuje i dolazak belgijskog sastava.