nema mira...

Teniski svijet podijeljen, a iz trenerskih krugova stiže još jedan verbalni napad na oca Novaka Đokovića: Niže od ovoga ne može...

25.06.2020 u 16:10

Bionic
Reading

Ne stišava se situacija oko prošlotjednog teniskog turnira, kojeg je u Zadar 'dovukao' Novak Đoković, a tijekom kojeg se proširio koronavirus, a kojeg je prema nagađanjima, proširio bugarski tenisač Grigor Dimitrov

Bugarski je tenisač u Hrvatsku stigao zaražen, a navodno se odbio i testirati. Njegov menadžer se već jednom oglasio i rekao kako nisu oni krivi jer su ih svi srdačno pozdravljali i priznao jedino da su se 'svi previše opustili'.

'Grigor Dimitrov je zabrinut, naravno, zato što postoje ozbiljne situacije kod nekih ljudi koji su zaraženi. To je razlog za brigu svih nas. Eto, tri mjeseca je bio u samoizolaciji i spremao se za nastupe. Nažalost, ova dva tjedna koja će biti bez treninga će mu značajno poremetiti sportski ritam', rekao je neki menadžer Dimitrova i šokirao ovom izjavom.

Kasnije je otkriveno kako su pozitivni i Borna Ćorić te Novak Đoković, dva trenera i Đokovićeva supruga Jelena. Novakov otac Srđan krivnju stavlja na leđa bugarskog tenisača.

'Dimitrov je vjerojatno došao bolestan u Zadar, tko zna odakle, to se tako dogodilo. Nije se testirao na vrijeme i mislim da to nije u redu. Nanio je veliku štetu vama u Hrvatskoj i nama kao obitelji, a i Srbiji. Mi ćemo sve napraviti da u budućnosti u normalnom vremenu ponovimo cijeli turnir i sa zadovoljstvom ćemo se tada vratiti', rekao je tata Đoković za RTL.

Njegove riječi prenio je novinar engleskog Telegrapha Simon Briggs, na što je reagirao i trener švicarskog tenisača Stanislasa Wawrinke Daniel Vallverdu.

'Molim te, nemoj mu dati veći prostor nego što zaslužuje. Niže od ovog što je rekao ne može'.

  • +4
Poznati na tribinama Adria tour trunira u Zadru Izvor: Cropix / Autor: Jure Miskovic / CROPIX
  • +43
Sudionici Adria tour turnira testirani na koronavirus Izvor: Cropix / Autor: Luka Gerlanc / CROPIX