PROBLEMI ZA GASQUETA

Tenisač otkazao turnir zbog ozlijede na nogometu

12.04.2012 u 18:36

Bionic
Reading

Ozlijede su čest pratitelj sportaša tako i ne čudi kada neki tenisač otkaže nastup na nekom turniru zbog toga. No, ovog puta Francuz Richard Gasquet je morao otkazati turnir u Monte Carlu zbog ozlijede zadobivene igrajući nogomet

Francuski tenisač Richard Gasquet otkazao je nastup na ATP Masters 1000 turniru u Monte Carlu, zbog ozljede gležnja koju je zaradio igrajući nogomet, priopćio je Gasquetov trener Riccardo Piatti u četvrtak.

'Nažalost, tako stoje stvari. Richard je otkazao turnir. Pokušao se oporaviti, ali i dalje osjeća bolove', napisao je Piatti na svom Twitter-profilu.

Za talijanskog trenera, koji vodi hrvatskog asa Ivana Ljubičića od samih početaka njegove seniorske karijere, slijedi i više nego emotivan turnir i tjedan, jer će Ljubičić u Monte Carlu odigrati svoj posljednji profesionalni turnir u karijeri.

Što se tiče Gasqueta, on je u Monte Carlu 2002. godine s 15 godina postao najmlađi igrač u povijesti koji je dobio meč u glavnom ždrijebu na jednom ATP Masters 1000 turniru. Zbog ozljede neće moći radno proslaviti desetu obljetnicu tog događaja.