KAKVA PRIČA

Taylor Swift može zasjeniti Super Bowl, ali biti i dio 'zavjere' oko predsjednika

06.02.2024 u 11:14

Bionic
Reading

Ludilo oko Super Bowla i američke pop zvijezde Taylor Swift ne posustaje. U cijelu priču uključilo se i japansko veleposlanstvo u Washingtonu, a vodstvo lige moralo se braniti od tvrdnji da je NFL liga 'napisala' romancu između igrača Kansas City Chiefsa Travisa Kelcea i Taylor Swift

Uoči nedjeljnog Super Bowla između Kansas Cityja i San Francisca, američke medije i društvene mreže preplavile su priče oko pop zvijezde Taylor Swift koja je u vezi sa "tigh endom" Chiefsa. Čak su pojedine kladionice omogućile ljudima da se klade na to hoće li Kelce zaprositi superzvijezdu na Super Bowlu.

Povjerenik NFL-a Roger Goodell nasmijao se tvrdnjama da je liga 'napisala' njihovu romansu kako bi pop zvijezda mogla iskoristiti Super Bowl za jačanje podrške Joeu Bidenu na predsjedničkim izborima.

Dok je Goodell rekao kako je 'učinak Taylor Swift' pozitivan za ligu, pjevačica je postala meta saveznika bivšeg predsjednika Donalda Trumpa, a neki šire i teorije zavjere kako je njezina veza s Kelceom bila dio NFL plana da se Biden vrati u Bijelu kuću. Goodell se samo nasmijao na takve tvrdenje.

'Mislim da nisam tako dobar skripter, ili bilo tko od našeg osoblja', kazao je Goodell tijekom konferencije za novinare.

'Nema šanse da bi ja mogao napisati taj scenarij. Travis i Taylor su divni mladi ljudi. Ona zna kako se dobro zabaviti i mislim da je to razlog zašto mislim da voli NFL nogomet', dodao je.

Finalni ogled Chiefsa i 49ersa je 11. veljače na Allegiant stadionu u Paradiseu, u saveznoj državi Nevada. Postojala je opasnost da Swift uopće ne stigne na utakmicu zbog obveza koje ima u Tokiju.

Naime, mladu pjevačica od 7. do 10. veljače u Tokyo Domeu očekuju četiri nastupa ostavljajući joj malo vremena za povratak kući. Čak se i japansko veleposlanstvo u Washingtonu oglasilo smirujući njezine obožavatelje.

'Unatoč 12-satnom letu i 17-satnoj vremenskoj razlici, Veleposlanstvo može pouzdano tvrditi da, ako napusti Tokio navečer nakon koncerta, trebala bi udobno stići u Las Vegas prije početka Super Bowla', stoji u priopćenju.

Taylor Swift je ove nedjelje osvojila nagradu Grammy za album godine, i to po četvrti put, što predstavlja rekord u glazbenoj industriji. Tako je nadmašila legende Franka Sinatru, Paula Simona i Stevieja Wondera, koji su tu nagradu osvojili po tri puta.

Swift je podržala Bidena 2020. godine i iako nije najavila podršku niti jednom kandidatu prije ovogodišnjih izbora, neki pristaše Republikanske stranke uvjereni su da će ona iskoristiti svjetla reflektora Super Bowla kako bi pozvala svoju vojsku obožavatelja, poznatu kao 'Swifties', da glasaju za Bidena.