PROČULO SE

Talijani upozoravaju Torino na nestašluk Domagoja Vide!

10.11.2016 u 11:08

Bionic
Reading

Talijanski dnevnik Tuttosport tvrdi kako je Torino iznimno zainteresiran za dovođenje Domagoja Vide u svoje redove, no upozorava ga na posljednji navodni incident s vožnjom u pijanom stanju...

Hrvatski 27-godišnji reprezentativni stoper posljednjih je godina izgradio svoju reputaciju pouzdanog braniča, a u zadnje vrijeme mnogo se piše o njegovom odlasku iz kijevskog Dinama. Pojavila se nedavno glasina kako ga želi već ove zime posrnuli Sunderland, a čini se da zainteresiranih ima i u talijanskoj Seriji A.

Dnevnik Tuttosport tvrdi kako je momčad Torina ozbiljno zainteresirana za dovođenje hrvatskog braniča, kao pomoć Joeu Hartu o obrani, ali i upozorava klub na nedavni navodni incident. Kako tvrde ukrajinski mediji, Domagoj Vida uhvaćen je s čak 1.51 promilom alkohola u krvi za volanom, zbog čega je izgubio vozačku.

Spomenuti talijanski medij citira i trenera Sergeja Rebrova koji je upozorio da bi Vida mogao biti kažnjen kada se vrati s reprezentativnih dužnosti, ako se potvrdi istinitost ove priče.

Bilo istina ili ne, interes za Domagojem sigurno neće splasnuti i teško je vjerovati da će još dugo ostati u Kijevu...