KRITIČARI SU ZAŠUTJELI

Talijani se poklonili Brozoviću: Kakva preobrazba Marcela!

29.12.2016 u 10:58

Bionic
Reading

Dnevnik Gazzetta dello Sport naglašava kako se Marcelo Brozović od odmetnika pod trenerom Frankom De Boerom preobrazio u jednog od ključnih igrača Intera pod Stefanom Piolijem...

Iza hrvatskog 24-godišnjeg veznjaka iznimno je sadržajna kalendarska godina, no na kraju su mu se Talijani ipak morali pokloniti. Dnevnik Gazzetta dello Sport ovog mu je četvrtka posvetio tekst u kojem naglašava da je njegovo produljenje ugovora bilo zasluženo i da je unatoč svima nedaćama na kraju pokazao svima o kakvom se igraču radi.

Podsjetimo, Brozović je tijekom godine upao u svađu s Frankom de Boerom koji ga je izbacio iz sastava i punih mjesec dana nije igrao, a također je jednom svojom fotografijom naljutio navijače Intera.

No, u posljednja dva mjeseca potpuno se ozbiljio i njegova nogometna kvaliteta pod novim trenerom Stefanom Piolijem došla je do izražaja, kao i pod našim izbornikom Antom Čačićem. Ne samo što je uništio Island s dva pogotka za hrvatsku reprezentaciju, već je utrpao i četiri komada u dresu Intera u završnici prvog dijela sezone te sudjelovao u brojnim golovima 'nerazzurra'.

'Nitko u Interu ne kreira više prilika od Brozovića. Definitivno je jedan od najboljih igrača ekipe,' zaključuje Gazzetta koja od Marcela očekuje jednako dobru igru i u nastavku sezone, a od Intera uključenje u borbu za pozicije koje vode u europska natjecanja...