Ne prestaju hvalospjevi

Talijani poludjeli za Antom Rebićem: 'Bio je jedan od glavnih igrača Hrvatske u Rusiji, a sada ga takvog gledamo u Milanu!'

30.01.2020 u 08:17

Bionic
Reading

Ante Rebić sjajno igra u zadnjih nekoliko utakmica za Milan, a te igre nisu prošle nezapaženo

Ante Rebić nije dobro krenuo u Milanu. Od kada je stigao na posudbu iz Eintrachta nije se baš naigrao, a nije pomogla ni promjena trenera. Iako se očekivalo da će ga Stefano Pioli više koristiti, u prvom dijelu prvenstva, tamo do Nove godine, skupio je tek 170 minuta u igri.

Talijani su se već raspisali o njegovom odlasku iz Milana i o tome kako je Zvone Boban kao najzaslužniji za njegov dolazak krivac za dovođenje potpunog promašaja, a onda mu je Pioli počeo davati veću minutažu. Dolaskom Zlatana Ibrahimovića dodatno se podigla igra Milana, a tu je briljirao i Ante Rebić.

U zadnje tri utakmice zabija, asistira i igra u sjajnoj formi, te je jedan od bolji igrača u dresu Milana. U zadnjoj utakmici protiv Torina u Kupu je počeo u prvih 11 i već u 12. minuti asistirao za gol. Nakon utakmice koju je Milan dobio 4:2 nakon produžetaka, talijanski mediji ne prestaju s hvalospjevima za Hrvata.

'Talijani su ga obožavali na Svjetskom prvenstvu 2018. godine, a čini se da sada opet gledamo Rebića u takvom izdanju. Rebić je bio jedan od glavnih junaka nevjerojatne Hrvatske. Šest puta je počeo od prve minute, zabio golčinu Argentini, a igrao je od početka i protiv Francuske u finalu', napisala je Gazzetta dello Sport pa dodala:

'Jučer smo na San Siru vidjeli takvog Rebića. Hrvat je bio odlučan, ciničan i uporan. Ovaj Rebić je jako dragocjen resurs i Pioli to itekako shvaća!', zaključuju Talijani koji su izgleda odustali od ideje da ga treba vratiti u Frankfurt.