NESLANA ŠALA ILI...?

Szczesny poručio Ramseyju: Izgledaš kao silovatelj

11.01.2012 u 12:50

Bionic
Reading

'Ne želim biti neugodan, prijatelju, ali izgledaš kao silovatelj na toj slici', poručio je Szczesny Ramseyju preko Twittera i podgao veliku prašinu u javnosti

Još jedan nogometaš prošao je neslavno zbog objava na društvenim mrežama. Vratar Arsenala Wojciech Szczesny na Twitteru je komentirao sliku suigrača Aarona Ramseyja, koju je objavio nakon partije golfa, prilično neprimjerenim rječnikom. Ili je riječ o internoj šali koju drugi ne mogu shvatiti.

'Ne želim biti neugodan, prijatelju, ali izgledaš kao silovatelj na toj slici', napisao je poljski vratar kapetanu Walesa i dodao: 'Izgledati kao silovatelj ili pedofil također nije dobra stvar'.

Ramsey mu je odgovorio:

'Ljubomora nije dobra stvar, prijatelju. Dajem sve od sebe, ali nismo svi blagoslovljeni dobrim smislom za modu kao ti'.

S Emiratesa su odmah reagirali i podsjetili Szczesnyja ga na kodeks ponašanja kad su u pitanju društvene mreže pa se odmah ispričao.

'Žao mi je ako sam ikoga uvrijedio prethodnim tweetovima. S nekim se stvarima ne treba šaliti i prešao sam granicu. Oprostite'.