TO JE DANAS NOGOMET

Svi u šoku: Mourinhu se gadi ono što su napravili Ranieriju!

24.02.2017 u 09:20

Bionic
Reading

Nakon što je Leicester City uručio otkaz Claudiju Ranieriju, Jose Mourinho putem Instagrama je dao podršku kolegi i osudio potez aktualnog prvaka Engleske...

Podsjetimo, talijanski stručnjak prošle je sezone kreirao jednu od najljepših priča u povijesti nogometa, osvojivši Premiership s malim Leicester Cityjem, čemu se nije nadao baš nitko. No, ove godine stvari su krenule nizbrdo, a niz poraza u svim natjecanjima presudio je Ranieriju koji je ovog četvrtka smijenjen, unatoč statusu besmrtnog heroja 'lisica' kojeg je donedavno imao.

Taj je potez kluba očekivano izazvao različita mišljenja, a posebno razočaran bio je Jose Mourinho koji ne može vjerovati da su to napravili njegovom kolegi.

'Prvak Engleske i najbolji trener 2016. godine dobio je otkaz. To je današnji nogomet, Claudio. Samo se ti i dalje smiješi, nitko ne može izbrisati povijest koju si napisao,' objavio je na Instagramu nezadovoljni Portugalac.

Još ogorčeniji je legendarni engleski nogometaš i bivši igrač Leicestera Gary Lineker.

'Nakon svega što je napravio Claudio Ranieri za Leicester City, dati mu otkaz je neobjašnjivo, neoprostivo i žalosno,' napisao je na Twitteru.

Među navijačima Leicestera mišljenja su podijeljena. Oni kratkog pamćenja pozdravljaju ovu odluku, dok je i mnogo potpuno razočaranih, jer Ranieri je trebao dobiti priliku boriti se za opstanak do samog kraja pa i ispasti iz Premiershipa ako se već mora...