sukob iz prošlosti

Svi odali počast Schumacheru, samo jedan čovjek kontra: Nije bio dobar!

29.12.2017 u 16:42

Bionic
Reading

Na četvrtu obljetnicu teške nesreće zbog koje je Michael Schumacher nestao iz javnosti kolege vozači i ljubitelji Formule 1 odaju počast sedmerostrukom prvaku, jedino je Damon Hill ustvrdio kako Nijemac nije bio dobar prema njemu, ali mu oprašta...

Prije točno četiri godine Schumacher je stradao na skijanju u Meribelu i do danas se nije oporavio niti pojavio u javnosti, što jasno pokazuje da mu je zdravstveno stanje teško ozlijeđene glave vrlo loše i pitanje je hoćemo li ga ikad više vidjeti.

  • +16
Michael Schumacher Izvor: Reuters / Autor: Radu Sigheti/Files

Ovog petka očekivano mnogi kolege vozači kao i ljubitelji Formule 1 odaju počast Michaelu Schumacheru, a njegovi ljutiti rivali iz prošlosti prisjećaju ga se na različite načine.

'Nedostaje mi Michael,' napisao je na Twitteru Fernando Alonso s kojim je veliki Nijemac imao brojne žestoke okršaje koji su kulminirali kontroverznim 'parkiranjem' Ferrarija nasred staze u Monte Carlu 2006. godine. No, Španjolac mu je to oprostio i žali za danima kad su se međusobno nadjačavali.

S druge strane, najveći Schumijev rival iz mladih dana nešto manje za njim žali.

'Nije bio dobar prema meni, ali mu opraštam,' izjavio je Damon Hill na obljetnicu nesreće koji očito ne može zaboraviti sudar iz Adelaidea 1994. godine, kada se Schumacher zabio u njega i oduzeo mu titulu.

'Šteta što nikad nismo imali priliku međusobno se upoznati. Zbilja šteta,' dodao je Britanac koji je svoj naslov prvaka ipak osvojio 1996. godine, a sada radi kao stručni komentator za Sky Sports...