PONUDA JE TU

Svi bi umjesto Gorana trenirali Đokovića, ali ovo ime je iznenađenje

31.03.2024 u 18:13

Bionic
Reading

Jedan od najvećih tenisača svih vremena Jimmy Connors stavio se na raspolaganje Novaku Đokoviću kao potencijalni trener. Kao što je poznato Đoković se nedavno razišao s Goranom Ivaniševićem.

Ta je vijest uzdrmala teniski svijet i probudile apetite čak i kod Connorsa koji ima skromno trenersko iskustvo. Trenirao je Andyja Roddicka od 2006. do 2008. godine te je vrlo kratko radio s Marijom Šarapovom i Eugenie Bouchard.

U svom podcastu, Connors, koji je kao tenisač osvojio 109 ATP naslova, je o prekidu suradnje na relaciji Đoković - Ivanišević rekao:

'Nekada je dobro stvari prodrmati. S nekim putujete iz tjedna u tjedan, provodite vrijeme zajedno, jedete... Ponekad vam je potreban odmor kako bi analizirali stvari i vidjeli što bi se moglo dogoditi. Možda je Goran Ivanišević odveo Đokovića najdalje što je mogao i ponudio mu sve što je mogao', rekao je Connors pa u priču ubacio i sebe:

'Potreban je svježi par očiju. Đoković uskoro puni 37 godina i razmišlja koliko mu je igračkih dana još ostalo, koliko dugo želi igrati i što želi postići. Spreman je riskirati da vidi kuda će ga to odvesti. Sigurno je da bi promjene koje bi novi trener uveo bile minimalne. Nisam u tome, volim raditi teniske podcaste i pričati o tenisu, ali ako se ukaže prilika da Đoković razmotri moje ime to bi bila velika čast', zaključio je legendarni Amerikanac.