gem, set, hrvatska!

Svi 12. lipnja na Šalatu; sve je spremno za veliki humanitarno-sportski spektakl 'Zaklade Marin Čilić'

  • Autor: Ivan Žurić/Hina
  • Zadnja izmjena 20.05.2019 18:48
  • Objavljeno 20.05.2019 u 18:48
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Marin Tironi/PIXSELL

Ulaznice za humanitarni i sportski spektakl 'Gem, set, Hrvatska' Zaklade Marin Čilić, na kojem će se skupljati sredstva za izgradnju multifunkcionalnog sportskog igrališta u OŠ Tordinci u Vukovarsko-srijemskoj županiji, a koji će se održati 12. lipnja na SRC Šalata, naći će se kreću u prodaji od utorka putem sustava ulaznice.hr, objavili su organizatori...

Zaklada Marin Čilić, našeg najboljeg tenisača, predstavila je u ponedjeljak humanitarni projekt 'Gem, set, Hrvatska' kojim bi se trebala skupiti sredstva za izgradnju multifunkcionalnog sportskog igrališta u OŠ Tordinci u Vukovarsko-srijemskoj županiji.

Na humanitarnom teniskom turniru okupit će se najveće zvijezde hrvatskog sporta, poput Luke Modrića, Ivana Rakitića, Dejana Lovrena, Marija Mandžukića, Valenta i Martina Sinkovića, Ivana Dodiga, Mate Pavića, Nikole Mektića, Franka Škugora, Sare Kolak, Ane Konjuh, Dine Levačić, Bojana Bogdanovića, Ivana Klasnića, ali brojne druge vrhunske sportaše.

'Imali smo puno prijava, 49 škola se prijavilo iz područja koje su manje razvijeni i odabrali smo OŠ Tordinci, koja nema niti dvoranu, niti igralište na otvorenom. Njima će to dobro doći, a mi smo jako sretni da možemo pomoći djeci da se bave sportom', izjavio je Marin Čilić.

Humanitarni teniski turnir održat će se 12. lipnja na zagrebačkoj Šalati, a okupit će najveće zvijezde hrvatskog sporta. Sredstva bi trebala biti skupljena prodajom ulaznica, a planira se i nagradna igra, tombola, pa možda i aukcija dresova poznatih sportaša.

  • +8
  • +5

Svečana dodjela stipendija zaklade Marin Čilić

Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

'Ideja za ovu akciju krenula je iz zafrkancije. Prošlo ljeto bio sam na Korčuli na pripremama za američku turneju i tamo sam se našao sa Modrićem i Kovačićem. Dogovarali smo se da odigramo parove, ali nedostajao nam je još jedan igrač, pa smo pozvali Vrsaljka i Lovrena da nam se pridruže. Uz to je krenula i lavina preko društvenih mreža, i tako je iz zafrkancije krenula ideja da se okupe svi sportaši koji su u tada u Hrvatskoj da napravimo nešto u humanitarne svrhe za djecu', objasnio je Marin Čilić.