u jurišićevoj

Svečanom otvorenju Dinamovog Fan shopa prisustvovali Nenad Bjelica, Zlatko Dalić, Ćiro Blažević...

17.05.2019 u 20:42

Bionic
Reading

Po uzoru na brojne europske velikane, koji osim u krugu stadiona, svoje Fan shopove imaju u središtima gradova, i Dinamo je otvorio trgovinu s brojnim klupskim suvenirima uz glavni gradski trg, a kako bi bili dostupni navijačima i turistima kojima je Dinamov stadion nedostupan

Iza Dinama jedna je sezona koje će se dugo pamtiti. Jer nakon gotovo 50 godina, Dinamo je igrao tzv. 'europsko proljeće', a Bjeličina momčad na dobrom je putu da osvoji i dvostruku krunu.

Prvenstvo je već osigurano, dok će za naslov u Kupu igrati protiv Rijeke.

  • +13
Otvorenje Dinamovog Fan shopa Izvor: Cropix / Autor: Damjan Tadic / CROPIX

Naravno, takva sezona donijela je još veću popularnost Dinama, a kako bi se približili obožavateljima, 'modri' je klub u samom središtu Zagreba otvorio Fan shop.

U petak je uz prisustvo prve momčadi, trenera Nenada Bjelice, ali i drugih velikih nogometnih imena (Marko Mlinarić, Etto, Jerko Leko), između ostalih i aktualnog izbornika Zlatka Dalića, ali i njgeovog mentora, Ćire Blaževića, odrađeno svečano i službeno otovorenje, dok će prostor od 200-tinjak kvadratnih metara za navijače biti službeno otovoren ove subote, 18. svibnja.

'Zadovoljstvo mi vas je pozdraviti u ime Dinama na svečanom otvorenju novog Fan shopa. Ove godine ostvaren je plan generacija, a to je plasman u europsko proljeće. Sada nam stiže i treća zvijezda iznad grba na dresu, a sve to je plod našeg dugogodišnjeg rada. Za sve su zaslužni naši igrači na čelu s trenerom Nenadom Bjelicom, kao i naši navijači koji su nas nosili u plavo proljeće', prije nego je presjekla vrpcu, a u čemu su joj pomogli predsjednik kluba Mirko Barišić i kapetan Dinama Arijan Ademi, izjavila je predsjednica Uprave Vlatka Peras.