wanda zna svoj posao

Suprugu dogovara ugovor života, a fotkom iz kreveta pokazala zašto je Icardi sretnik

22.02.2018 u 11:18

Bionic
Reading

Argentinac Mauro Icardi jedan je od najvažnijih Interovih igrača, a što su mu potvrdili i čelnici kluba ponudom novog ugorova, a čije je ugovorne stavke predlagala njegova supruga, prekrasna Wanda Nara, koja inače zarađuje i kao manekenka

Inter nudi argentinskom napadaču dva milijuna eura veću plaću, što znači da bi zarađivao 6,5 milijuna eura i to bez bonusa koji dižu iznos na osam milijuna eura.

  • +6
Serie A, Inter - Bologna Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Nerazzurri' u novom ugovoru žele i povisiti odštetnu klauzulu sa sadašnjih 90 na 150 milijuna eura. Naime, u Interu strahuju kako bi Icardi ovoga ljeta mogao aktivirati klauzulu i preseliti u neki od velikana koji ga traže.

Za sada se najglasnije spominju Real Madrid i Manchester United.

Međutim, u pregovore se uključila i Icardijeva supruga i menadžerica, Wanda Nara, koja zahtijeva 'sigurnih' sedam milijuna eura godišnje plaće plus milijun eura bonusa.

Ukoliko se postigne dogovor, Icardi bi postao najplaćeniji nogometaš na 'čizmi' i nadmašio bi argentinski dvojac Gonzalo Higuain - Paulo Dybala koji u Juventusu zarađuje svaki po sedam milijuna eura po sezoni.

U prilog prekrasno Wandi ide i činjenica da je i ona izuzteno popularna u Italiji, a što potvrđuje velik broj pratitelja njezinih objava na društvenim mrežama. Doduše, pratitelje je privukla prije svega svojim atrativnim i provokativnim fotkama.

Jednu takvu, gdje leži na krevetu, samo u gaćicama objavila je u ponedjeljak. I dobila preko 130.000 lajkova.

Monday mood 🌈❣️

Objavu dijeli Wanda nara (@wanda_icardi)

Black and white mood 🦇#instagram #love #black #white #blackandwhite

Objavu dijeli Wanda nara (@wanda_icardi)