veliki događaj u zagrebu

SuperSport Festival Pokera pratite uživo na tportalu

13.10.2017 u 11:57

Bionic
Reading

Cjelokupan, nadasve neobičan i nesvakidašnji događaj moći će se pratiti na tportalu. Prijenos uživo počinje 20. listopada u 15 h i trajat će sve do velikog finala 22. listopada

Drugi put po redu Zagreb će biti ponosni domaćin SuperSport Poker festivala. Od 16. do 22. ovoga mjeseca, mnoštvo igrača iz cijele regije svojim će se pokeraškim vještinama pokušavati izboriti za svoj dio premije od ukupnih 50.000 eura. Kroz niz turnira, tijekom svih dana, za stolovima će se izmjenjivati virtuozi koji poker ne shvaćaju kao igru na sreću nego životni poziv. Cjelokupan, nadasve neobičan i nesvakidašnji događaj moći će se pratiti na tportalu.

Prijenos uživo počinje 20. listopada u 15 h i trajat će sve do velikog finala 22. listopada, a uključivat će snimanje i direktan prijenos, igranje sa RFID kartama, grafičkim prikazom karata igrača, njihovog stanja žetona i imena. Igrači koji budu odabrani za igru na 'featured' stolu bit će prikazani uz komentar uživo, kako bi gledatelji mogli uživati u svakom potezu, taktici, bodu… baš kao da sjede za stolom među najvećima.

Stoga ne propustite festival pokera – bilo da ga posjetite uživo u centru Zagreba ili uz dva klika na našim stranicama. Na vama je samo da odvojite vrijeme… Mi ćemo se pobrinuti da osjećaj bude stvaran, a užitak potpun!