nije dobre volje

Suigrač se ruga Marcelu Brozoviću: Za blagdane i on postaje mrgud?

24.12.2018 u 18:18

Bionic
Reading

Ako je vjerovati Antoniju Candrevi, na licu Marcela Brozovića na Badnjak se nije nikako mogao izmamiti osmijeh...

Naš 26-godišnji reprezentativac ove se sezone u Interu učvrstio u udarnoj momčadi kod trenera Luciana Spallettija te je jedan od igrača s najviše pretrčanih kilometara u Seriji A te jedan od najuspješnijih asistenata iz prekida u Europi.

  • +4
Juventus - Inter, 15. kolo Serie A, 2018/19. Izvor: Pixsell / Autor: EXPA/PIXSELL

No, u posljednje vrijeme rezultati crno-plavih nisu bili sjajni. Ispali su u Ligi prvaka, jer nisu bili u stanju u ključnom dvoboju pobijediti PSV kod kuće, a u Italiji nakon poraza u derbiju protiv Juventusa dogodio im se i remi sa slabašnim Chievom.

U Italiji nema blagdanske pauze pa u Milanu traju svakodnevni treninzi zbog utakmica s Napolijem i Empolijem ovog tjedna, a Antonio Candreva nakon jednog se narugao Brozoviću koji na Badnjak definitivno nije bio u božićnom raspoloženju.

'Pada osmijeh s vremena na vrijeme,' napisao je ironično na Instagramu talijanski reprezentativac, uz fotografiju mrkog Marcelovog lica.

Zna se da je u Italiji Mandžukić na glasu kao mrgud, no je li i Brozović postao takav? Ako u srijedu na San Siru u derbiju Inter svlada goste iz Napulja, vjerojatno će i raspoloženje našeg reprezentativca biti bolje...