eliksir mladosti

Suigrač Cristiana Ronalda otkrio je jednu od njegovih tajni: Nevjerojatan je, ali u isto vrijeme nije normalan, pa stalno jede tri iste namirnice

  • Ivan Žurić
  • Zadnja izmjena 26.06.2021 17:12
  • Objavljeno 26.06.2021 u 17:12
Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo (36) kao da ne stari. Igra u suludom ritmu, ali uvijek na najvišoj mogućoj razini, kako u klubu, tako i u reprezentaciji Portugala. O rekordima koje obara u životnim godinama kad je većina njegovih vršnjaka već u nogometnoj mirovini da ne govorimo. Pa koja je njegova tajna?

O Cristianu Ronaldu (36) i njegovom ultra sportskom načinu života već je napisano na tisuće tekstova, ali i dalje svi misle da postoji neka tajna koju fantastični Portugalac ljubomorno skriva kako nitko ne bi otkrio njegov 'eliksir mladosti'.

Na kraju krajeva, Ronaldo igra na nevjerojatno visokom nivou, u godinama kad je većina njegovih vršnjaka već u nogometnoj mirovini ili igraju u nižim ligama, daleko manjim ritmom. A Cristiano? On i dalje 'šiba' po svome, tjera i motivira puno mlađe suigrače koji jedva prate njegov ritam.

Sada je Belgijanac Daouda Peeters (22), Ronaldov suigrač iz Juventusa, u medijima progovorio o Portugalčevoj posvećenosti ishrani i treninzima te otkrio tajnu njegovog savršenog izgleda.

'Nevjerojatan je, ali u isto vrijeme kao da nije normalan', kazao je Peeters pa pojasnio:

'Uvijek jede isto. Brokula, piletina i riža. Pije litre i litre vode, nema gaziranih napitaka...', otkrio je Peeters.

No, čini se Ronaldov 'recept' djeluje, uz nevjerojatnu volju za treninzima, naravno.

  • +13
Portugal - Francuska (EURO 2020) Izvor: EPA / Autor: HUGO DELGADO

'Cristiano želi pobjeđivati uvijek i svugdje. On jednostavno tjera mlade igrače da napreduju.Te vježbe za trbušnjake ne radi iz dosade, već zato što svoje tijelo vidi kao sredstvo za rad', otkrio je Peeters i dodao:

'I ne, ne stoji Ronaldo sve vrijeme ispred ogledala. Nema on vremena za to. Kad je u klubu, uglavnom samo trenira. On stvarno živi za svoj posao. Jako je draga osoba, pristupačan i druželjubiv, ali istovremeno nogomet shvaća maksimalno ozbiljno. Kad idemo na utakmice, u autobusu ne govori ni o čemu drugom...'

Napomenimo kako je Ronaldo u ovom trenutku najbolji strijelac Europskog prvenstva s pet zabijenih golova, a u osmini finala Portugal će igrati protiv Belgije (nedjelja, 27. lipnja).