NOVE NEVOLJE

Sučić propustio trening i susret s novinarima, zamijenio ga je Stanišić: Ovo je bitno

15.11.2023 u 20:28

Bionic
Reading

Na druženju s novinarima u utorak bio je i Vatreni Josip Stanišić koji je najbliži poziciji desnog beka nakon ozljede Josipa Juranovića

Stanišić je odradio medijske obveze umjesto najavljenoj Luke Sučića koji je propustio i trening. U pitanju je crijevna viroza za koju u reprezentaciji kažu da je blaža i da će Luka vrlo brzo na teren.

"Protiv Latvije je bitan brzi gol. Ali nećemo biti nervozni, znamo svoju kvalitetu. Bitna je pobjeda, a ne koliko ćemo golova zabiti," kazao je Stanišić.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'

"Znamo da Latvijci nisu tako loši kao što je to sugerirao rezultat na Rujevici. Zato moramo biti maksimalno koncentrirani," dodao je.

  • +24
Trening hrvatske nogometne reprezentacije, 15.11.2023. Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL

Bayernov branič na posudbi u Bayer Leverkusenu nada se da će Armenija "ukrasti" bodove Walesu i tako pomoći "Vatrenima".

"Nadamo se da će Armenci ukrasti bodove Walesu, ali prvom moramo odraditi subotu, a onda gledamo prema Armeniju. Svi smo optimistični i pozitivni," poručio je Stanišić.

Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL
Standings provided by Sofascore