KRIVA REAKCIJA

Suarez srednjim prstom na uvrede Fulhamovih navijača

06.12.2011 u 17:56

Bionic
Reading

Napadač Liverpoola, Urugvajac Luis Suarez, još je jednom pokazao svoj temperament, a na tapetu su mu se našli navijači Fulhama s kojima je već duže u sukobu

Liverpool je u ponedjeljak poražen od Fulhama, a taj je poraz dodatno razbjesnio i Urugvajca Luisa Suareza koji je domaćim navijačima, nakon brojnih uvreda na svoj račun, jednostavno pokazao - srednji prst. Naravno, to je neprimjerena gesta, ali i još gluplji potez Urugvajca protiv kojeg se već vodi postupak zbog uvreda na rasnoj osnovi koje je uputio braniču Manchester Uniteda Patriceu Evri.

'Nisam vidio slike i neću nikome vjerovati na riječ. Ako mi pokažete sliku i uvjerite me da je ono što govorite točno, onda moram donijeti neke odluke', pokušao je razuvjeriti sve one koji su vidjeli Suarezovu reakciju njegov trener Kenny Dalglish, zaboravivši da se utakmice snimaju s bezbroj kamera i fotoaparata.

'Napadi navijača na račun Suareza za mene su skandalozni. Mislim da je više i vrijeme da netko stane u obranu Luisa. Siguran sam da se može pogledati u ogledalo bez srama i mirno leći u krevet', dodao je Dalglish.