POGLEDAJTE SVE INCIDENTE

Suarez mora ljude gristi, potrebna mu je pomoć!

25.06.2014 u 18:36

Bionic
Reading

Urugvajski napadač Luis Suarez u dvoboju protiv Italije ponovo je ugrizao suparničkog nogometaša, po najmanje treći put u svojoj karijeri...

Slavni napadač Liverpoola trenutno je jedan od najtraženijih nogometaša na svijetu, a jedino što baca sjenu njegov talent, pogotke i asistencije su njegovi – zubi. Naime, iz nepoznatog razloga sklon je gristi protivničke nogometaše i čini se da si ne može pomoći. To je jače od njega.

'Ne postoje dvojbe oko njegova talenta i kvalitete. On je igrač koji sam može dobivati utakmice, a pokazao je kakvu koncentraciju i mentalnu snagu ima kad se ekspresno vratio nakon operacije koljena. Ali što se tiče njegova ponašanja, ozbiljno mislim da mu je potrebna pomoć,' izjavio je stručni komentator ESPN-a Roberto Martinez koji također trenira Everton.

'Ako se ne možeš kontrolirati tijekom utakmica, onda ti treba neka vrsta pomoći. Ovo što radi Suarez je jednostavno neprihvatljivo na nogometnim travnjacima.'

Posljednja Suarezova žrtva bio je Giorgio Chellini, kojeg je ugrizao u završnici utakmice između Urugvaja i Italije. Talijanski stoper svima je pokazao otisak Luisovog zubala na svom ramenu, a FIFA je pokrenula istragu i očekuje se oštra kazna.

Nije mu prvi put. Još davnih dana 2010. godine dok je igrao za Ajax Suarez se 'proslavio' ugrizom u derbiju Ottmana Bakkala. Za to je dobio sedam utakmica kazne.


Branislava Ivanovića ugrizao je prošle sezone u dvoboju protiv Chelseaja. Ni engleska sudačka komisija nije imala milosti i dobio je čak deset utakmica suspenzije.

Ugriz suparničkih nogometaša nešto je što ni krovne ni lokalne nogometne organizacije ne toleriraju pa je moguće da će dvoboj Suareza protiv Italije biti njegov posljednji na SP-u u Brazilu...