URUGVAJAC NESTRPLJIV

Suarez dobio zlatnu kopačku: Spreman sam za El Clasico!

16.10.2014 u 10:13

Bionic
Reading

Luisu Suarezu uručena je nagrada za najboljeg strijelca Europe u prošloj sezoni, a na dodjeli je najavio da se nada nastupu već u dvoboju s Realom za desetak dana…

Urugvajski napadač dobio je četiri mjeseca suspenzije nakon što je po treći put u karijeri ugrizao protivničkog igrača, Talijana Chiellinija tijekom dvoboja na SP-u. Nakon žalbe dobio je pravo barem igrati prijateljske utakmice, što je iskoristio nastupivši za Urugvaj.

Konačno mu je uručena i nagrada za najboljeg strijelca prošle sezone koju je podijelio s Cristianom Ronaldom. Briljantna sezona s Liverpoolom sada je prošlost, a povratak na teren u El Clasicu za desetak dana realnost.

'Da ste me pitali jesam li spreman prije tjedan dana, rekao bih vam da sam potpuno spreman, ali to ne bi bila istina. Međutim, nakon dvije utakmice s Urugvajem, osjećam se vrlo dobro i vjerujem da sam sada spreman ponovo zaigrati,' rekao je Luis Suarez te dodao prilikom dodjele nagrade:

'Nakon tri i pol spektakularne godine u Liverpoolu, sada sam u klubu u kojem sam uvijek htio biti. Bit će posebno i lijepo debitirati protiv Reala. Ima još dana do tada, moramo još pričekati, ali želja postoji.'