'DRIBLANJE' S FIFOM

Stiže ponuda: Luis Suarez će igrati na Kosovu?

30.06.2014 u 15:02

Bionic
Reading

Luis Suarez zbog ugriza na nogometnom SP-u neće smjeti igrati do kraja desetog mjeseca. No, s Kosova je došla spektakularna ponuda koja bi sjajnom napadaču mogla ponuditi dobru platformu za ostanak u vrhunskoj formi

Četiri mjeseca zabrane igranja službenog nogometa koju je Fifa 'odrezala' mušićavom Urugvajcu izazvala je lavinu reakcija sa svih strana svijeta. No, dok su razni 'mislioci' izražavali svoja (ne)slaganja s odlukom nogometnih birokrata na Kosovu su otišli veliki korak dalje.

'Obzirom da nismo punopravni članovi Fife mislim da bi Suarez mogao igrati na Kosovu i spremamo ponudu koju ćemo poslati Liverpoolu,' izjavio je za kosovske dnevne novine Sport Plus direktor tamošnjeg kluba Hajvalije Xhavit Pacolli.

Ponuda i nije suviše impresivna, ali svakako je simpatična. Pacolli izlaže brojke u okviru klupskih mogućnosti:


'Za tu posudbu Liverpoolu možemo ponuditi 30 tisuća funti, a Luisu plaću od 1.500 eura mjesečno. Možda će se to njima činiti smiješnim, ali mi više nemamo,' izravan je ambiciozni operativac. Temelj ovakvog 'ludog' aranžmana ionako nije financijski.

'Mi ćemo ponudu poslati i mislimo da bi Suarezu bilo korisno ostati u natjecateljskom ritmu do isteka kazne. Ako želi doći spremit ćemo mu toplu dobrodošlicu,' završava Kosovar u sanjarskom tonu.

Suarez bi pitoreskno mjestašce pretvorio u privremeni nogometni centar svijeta