transfer sve bliže

Stigla ponuda za Vrsaljka koju će Atleticu biti jako teško odbiti!

05.12.2017 u 19:21

Bionic
Reading

Talijanski Napoli ponudio je Atletico Madridu 20 milijuna eura za hrvatskog reprezentativca Šimu Vrsaljka, pišu u utorak španjolske novine Marca i Mundo Deportivo pozivajući se na informaciju talijanske La Gazzeta dello Sport.

Spomenuti mediji tvrde da Napoli preko Vrsaljkovog zastupnika pregovara s madridskim klubom.

  • +3
Šime Vrsaljko Izvor: Reuters / Autor: REUTERS/Susana Vera

Desni 25-godišnji bek odigrao je ove sezone 387 minuta za Atletico. Mediji navode da bi Atletico mogao tražiti 25 milijuna eura ukoliko ga odluči prodati a nije isključen niti dogovor da prijeđe u Napoli na ljeto. Idući mjesec se otvara zimski prijelazni rok.

S obzirom da je Atletico za njega dao 15 milijuna eura 2016. godine i da bi uz ovu ponudu zaradio, ne bi ipak bilo iznenađenje da ju prihvate.

Vrsaljko bi u utorak je trebao biti u momčadi protiv Chelseaja u posljednjem kolu po skupinama Lige prvaka. Premda nema prvog desnog beka, 32-godišnjeg Juanfrana Torresa, na kraju nije istrčao na teren.

Trener Diego Simeone je u subotu bio izostavio Vrsaljka iz momčadi za prvenstvenu utakmicu s Real Sociedadom pa na mjesto desnog beka stavio defenzivnog veznog Thomasa Parteya. Thomas je na tom mjestu odigrao zadnje četiri utakmice. Na taj način odlučio je započeti utakmicu i protiv Chelseaja, što je bila dodatna pljuska našem reprezentativcu.

Vrsaljko se prije osam dana vratio na treninge nakon bolova u leđima.