POMOĆ KOD PRILAGODBE

Stanković progovorio o suigraču Kovačiću

11.02.2013 u 11:23

Bionic
Reading

Niz lijepih riječi na adresu mladog hrvatskog nogometaša Matea Kovačića se nastavlja, pa ga je tako hvalio i 34-godišnji srpski nogometaš i njegov suigrač u milanskom Interu Dejan Stanković...

'Nije trebalo mnogo da se shvati kako je Kovačić veliki talent. Želio sam mu pomoći pri privikavanju na novi klub jer me podsjetio na mene i moje mlade dane. Sjetio sam se dana kada sam kao dječak s 19 godina došao u New York,' rekao je za službenu klupsku internet-stranicu Stanković, koji je kao 20-godišnjak napustio Crvenu zvezdu, te je došao u Lazio i od tog dana više nije napuštao Seriju A.

Inače, Stanković je u nedjeljnoj pobjedi protiv Chieva od 3:1 odigrao prve minute nakon skoro devet mjeseci pauze. Ušao je u igru u 77. minuti, te je nakon ogleda rekao:

'Bio je pravi pakao biti toliko dugo izvan travnjaka zbog ozljeda i operacija. Pomišljao sam na sve, pa i na odlazak iz nogometa, ali pomogli su mi meni dragi ljudi. Zbog njih nisam smio odustati.'


Njegov trener Andrea Stramaccioni je, pak, dodao da je 'Stanković više od nogometaša, Stanković je ratnik', a podsjetimo da je od prve minute u tom ogledu trebao zaigrati baš Mateo Kovačić, ali je na zagrijavanju lakše ozlijedio gležanj i zbog toga je ostao izvan sastava.

Inače, iz kluba su najavili da bi Kovačić trebao u četvrtak igrati, biti na raspolaganju, za prvi ogled šesnaestine finala Europa lige. Inter na svom San Siru igra protiv rumunjskog Cluja.