ZA POVIJEST MASTERSA

Srpski mediji slave: Lekcija ponosu Hrvatske!

11.11.2014 u 08:22

Bionic
Reading

Marin Čilić ni u 11. meču nije uspio svladati Novaka Đokovića. Srpski tenisač slavio je sa 6:1, 6:1, a srpski mediji došli su na svoje

Srpski teniski fanovi i mediji uživaju nakon što je njihov najbolji sportaš prepustio ovogodišnjem pobjedniku US Opena samo dva gema.

Kurir piše: 'Đoković je deklasirao Čilića, bila je to brza pobjeda i najkraći meč u povijesti Mastersa. Srpski as bio je raspoložen i nezaustavljiv te je lakše od očekivanog stigao do trijumfa.'

Telegraf je izašao s naslovom 'Đoković vs. Ponos Hrvatske 11-0, Noletova povijesna pobjeda u Londonu' te napominje kako se približio obrani prvog mjesta na ATP ljestvici.

Mondo
je napisao kratko i jasno 'Đoković počistio Čilića'. U izvještaju stoji da je 'u meču dva velika prijatelja Đoković doslovce razbio hrvatskog tenisača'.

B92 piše 'o superiornom Đokoviću i indisponiranom Čiliću', kao i da je njihov tenisač sve bliže ostanku na prvoj poziciji najboljeg igrača svijeta.

Blic
ima naslov 'Novak rastužio i hrvatske nogometaše, londonska lekcija Čiliću za sat vremena'. Novinar piše kako je Đoković rijetko griješio te da je dobro koristio nešto slabiji servis suparnika. Napominje se da je i u ranijih njihovih deset mečeva Srbin bio bolji, ali je sada dominacija bila izvan svih očekivanja.

Đoković vs. Čilić