SAGA O NOVAKU

Srpski mediji slave Lajovića: Odradio je svoj dio posla i osvetio Đokovića!

17.01.2022 u 10:50

Bionic
Reading

Srpski tenisač Dušan Lajović nije se oglašavao do početka Australian Opena povodom ukidanja vize Novaku Đokoviću, ali je, pišu srpski mediji, na terenu osvetio svog sunarodnjaka

Naime, treći reket Srbije u prvom kolu Australian Opena susreo se s Mađarom Martonom Fucsovicsem, koji je među prvima digao glas protiv Novaka, istaknuvši kako ne bi trebao igrati na Australian Openu.

Lajović je protiv Mađara slavio 3:2 i tako se, osim što je osigurao prolaz u 2. kolo, na neki način osvetio Fucsovicsu za njegov stav u 'slučaju viza', piše portal Sportske.net koji prenosi izjavu mađarskog tenisača.

'Teško je o tome govoriti. Đoković je najbolji tenisač svijeta, osvaja sve, osvojio je i Australian Open devet puta, tako da zaslužuje igrati ovdje. S druge strane, ne možemo zanemariti ono što se događa u svijetu. Zdravlje ljudi je najvažnije. Pravila su uspostavljena prije nekoliko mjeseci i kažu da se svi trebaju cijepiti, što Đoković nije učinio. S te strane, mislim da ne bi trebao imati pravo biti ovdje'.

Nakon deportacije Novaka Đokovića, mediji u Srbiji, ispadanje Fucsovicsa doživjeli su kao svojevrsnu sastisfakciju.