UJEDINILI SE

Srpski huligani najavili velike nerede

03.02.2011 u 08:34

Bionic
Reading

Huligani nogometnih srpskih klubova ujedinit će se 5. veljače i izazvati nerede na mitingu SNS-a i Nove Srbije koji će biti održan ispred Narodne skupštine

Najratobornije pristalice Crvene Zvezde, Partizana, Rada i Vojvodine ujedinit  će se i neredima osvetiti za osudu 14 Grobara koji su zajedno osuđeni na 240 godina zatvora zbog ubojstva francuskog navijača Bricea Tatona. Između navijača kruži mail koji poziva na okupljanje.

'Pokušavamo ući u trag onima koji su inicijatori. Prema našim saznanjima, vođe navijača ne stoje iza ovoga, već nekoliko grupa koje se predstavljaju kao navijači Crvene Zvezde, Partizana, Rada i Vojvodine. Njihov je plan da se zajednički ujedine i izazovu nerede na ulicama Beograda kao znak odmazde na presudu za ubojstvo Tatona. Već provjeravamo neka imena i, prema podacima koje sada imamo, najvjerojatnije se radi o mlađim osobama, među kojima ima i maloljetnika', otkriva neimenovani izvor za alo.rs

Tako će se sada na mitingu pojaviti 4.500 policajaca umjesto najavljenih tri tisuće, a još 1.500 bit će u stanju pripravnosti. Osim toga njima će u održavanju mira pomagati i oko tisuću redara.

Oglasili su se i vođe navijača Partizana koji su poručili da nema organiziranog nasilja na ulicama, ali da isto tako ne mogu jamčiti da se neće dogoditi incidenti.

Grobari imaju podeblji dosje