ČEKAJU 150 BBB-OVACA

Srpska policija legitimira sve oko Arene

27.01.2012 u 10:08

Bionic
Reading

Nakon svih nemilih scena, oko napada na hrvatske navijače, zapaljenih i razbijenih automobila, srpska policija puno se ozbiljnije pripremila za večerašnji polufinalni ogled u beogradskoj Areni, između Srbije i Hrvatske

Prema pisanju srpskog portala Blic, policija od jutarnjih sati vrši legitimiranje svih sumnjivih osoba oko beogradske Arene. Također, policija bi trebala na informativni razgovor odvesti sve vođe navijačkih skupina.

Prema pisanju istog izvora, domaćini strahuju i od navodnog dolaska 150 Bad Blue Boysa. U Areni bi trebao biti i pravosudni organi, koji bi na licu mjesta trebali procesuirati eventualne prekrštelje javnog reda i mira.

Policija neće dozvoliti unošenje bilo kakvih zastava, osim onih s nacionalnim obilježjima, a neće biti dozvoljeno ni nošenje majica i transparenata koji se mogu shvatiti kao vrijeđanje na nacionalnoj osnovi. Za hrvatske navijače trebao bi biti ograđen i čuvan posebni dio parkinga.

Rukometnu utakmicu između Hrvatske i Srbije osiguravat će pet tisuća policajaca, najavio je jutros pomoćnik načelnika beogradske policije Nikola Popovac.