DARIJO ISKRENO

Srnu rastužio Domagoj Vida: Bolje da je zabio Portugalu!

17.07.2016 u 13:49

Bionic
Reading

Šahtar Donjeck izgubio je u ukrajinskom Superkupu od kijevskog Dinama, a Darijo Srna žali što je Domagoj Vida zabio pogodak u ovoj utakmici, a ne protiv Portugala na nogometnom Euru...

Iskusni 34-godišnji branič vratio se u Ukrajinu gdje sa Šahtarom priprema novi napad na titulu prvaka, no misli su mu čini se još uvijek dijelom ostale u Francuskoj, u nesretnoj utakmici protiv Portugala koju je naša reprezentacija izgubila primljenim golom u 117. minuti.

Hrvatska je tako ispala od ekipe koja je kasnije osvojila natjecanje, a moglo je bilo drukčije da je jednu od svojih prilika iz prekida zabio Domagoj Vida. No, upravo je branič Dinama bio strijelac u subotu u Superkupu protiv Šahtara i zahvaljujući njegovom golu kijevski klub uspio je izjednačiti te kasnije pobijediti boljim izvođenjem penala.

'Bolje da je Vida zabio Portugalu, a ne nama,' požalio se Darijo Srna koji se nakon Eura oprostio od hrvatske nogometne reprezentacije.


'Što se penala tiče, to je druga priča. Drugi put zaredom gubimo od Dinama u lutriji penala. No, trebamo to prihvatiti s uzdignutom glavom, podržati se međusobno i krenuti naprijed. Nakon 12 godina promijeniti trenera i igračku shemu nije jednostavno. Treba nam vremena i moramo vjerovati u ono što radimo. Igrali smo dobro, ali možemo biti još bolji,' zaključio je igrač s najviše nastupa u povijesti Šahtara, kluba koji od ove godine više ne vodi Mircea Lusescu, već Paulo Fonseca.