KAPETAN REKAO 'NE'

Srna se suočio s Torcidom; Modrić izbjegao tajni sastanak

10.10.2015 u 15:28

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija večeras (20.45, Maksimir) igra kvalifikacijsku utakmicu s Bugarskom, a par dana prije tog ogleda kapetan Darijo Srna imao je neugodan sastanak s Torcidom

Kako saznaje 24 sata, u hotelu AS sastali su se kapetan reprezentacije Darijo Srna i predstavnici Torcide. Na sastanku je trebao nazočiti i Luka Modrić, ali je on to dobio.

Najvjernija navijačka skupina Hajduka zahtijevala je od Srne da povede igrače u bojkot reprezentacije, ali je on taj zahtjev odbio.

Inače, u petak navečer je Torcida izašla sa službenim priopćenjem u kojem između ostalog stoji:

'Svaka borba ima svoje bitke, a svaka bitka ima jedan ili više ciljeva. Pozivamo sve na bojkot gledanja Mamićeve nogometne reprezentacije. Ciljevi su jasni. Pokažimo igračima, sponzorima HNS-a i političarima kako smo progledali i kako nećemo dopustiti otimanje nogometne reprezentacije iz naših ruku.

Budite dijelom borbe za naš nogomet. Nemojte dopustiti da naša djeca ne osjete pripadnost i priveženost hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji. Odustajanje jednog po jednog čovjeka je pobjeda mafijaša koji nam pomalo otimaju reprezentaciju. Recite STOP mafiji! Glas četiri miljuna Hrvata nitko neće ignorirati!'

Cijeli članak pročitajte OVDJE