KAŽU TALIJANI

Srna povećava hrvatsku koloniju u Tottenhamu?

15.02.2010 u 10:16

Bionic
Reading

Ako je vjerovati engleskim, ali i talijanskim medijima, Darijo Srna mogao bi od ljeta pojačati hrvatsku koloniju u Tottenhamu

Ljubav Harryja Redknappa prema hrvatskim nogometašima već postaje legendarna. Još u Portsmouthu je vodio Kranjčara kojeg je kasnije doveo i u 'spurse', gdje su već igrali Luka Modrić i Vedran Ćorluka.

Isti taj Redknapp pokušao je dovesti i Stipu Pletikosu, no zasad mu to ne uspijeva, ali zato se sad bacio na novi ulov. Na meti Tottenhama našao se Darijo Srna, ponajbolji desni bočni igrač svijeta koji trenutno brani boje ukrajinskog Šahtara. Prema pisanju talijanskog portala Tuttomercatoweb.com, čelnici londonskog kluba opasno su zagrizli za kapetana hrvatske nogometne reprezentacije, a navodno bi se posao, ukoliko dođe do njega, trebao zgotoviti u ljetnom prijelaznom roku.

No, zasad se sve to temelji samo na spekulacijama. Poznato je koliko gazda Šahtara Ahmedov voli Srnu i, iako mu je obećao da će ga pustiti u veliki klub, ostaje pitanje smatra li prvi čovjek Šahtara Tottenham veliki klub.