NOVI TRENER KARLOVCA

Srećko Lušić zauzeo je Pamićevo mjesto

24.03.2011 u 16:18

Bionic
Reading

Nakon što je u srijedu trener Igor Pamić raskinuo ugovor sa Karlovcem za novog je trenera u četvrtak izabran Srećko Lušić (52)

Lušić, koji u narednih nekoliko dana treba pronaći svoje pomoćnike, nogometom se počeo baviti u Vinkovcima gdje je i započeo trenersku karijeru u matičnoj Cibaliji, a trenirao je i Dravu iz Ptuja, te Brotnjo iz Posušja.

U službenom priopćenju NK Karlovca piše da je Upravni odbor na jučerašnjoj sjednici prihvatio Pamićevu ostavku na mjesto trenera prve momčadi, kao i ostavku glavnog tajnika Dražena Mejašića, te da je iz 'osobnih i poslovnih razloga' ostavku podnio i direktor Kluba Zdravko Marčetić.

Dojučerašnji trener karlovačkog prvoligaša Igor Pamić potvrdio je danas na konferenciji za novinare da je raskinuo ugovor s klubom kojemu se 'spreman vratiti već sutra, ako s mjesta predsjednika kluba ode Stjepan Turković'.

Pamić je potvrdio i informaciju da je početkom tjedna bio u pregovorima oko preuzimanja Istre 1961, ali je tu ponudu odbio s namjerom da ostane u Karlovcu.

'Zbog eskalacije kaosa u klubu i krajnje zategnutih i nekorektnih odnosa prema meni i igračima od strane Stjepana Turkovića ne mogu nastaviti s normalnim radim', kazao je Pamić i podsjetio da je Karlovac preuzeo kad je bio pretposljednji u 3. ligi, da bi ga nakon dvije sezone uveo u Prvu ligu u kojoj ga sada ostavlja na šestom mjestu.

'Pet dana u prvoligaškom klubu nema tople vode, onda u utorak, kad je bilo gotovo izvjesno da ću raskinuti ugovor, odjednom je bilo tople vode, pa sljedeći dan kad sam odlučio ostati, opet nema tople vode. Nisam spreman biti ničiji potrčko, nego samo nogometni trener. Ostvario sam dobre rezultate, za što posebno priznanje moram dati i ovim veličanstvenim igračima, ali ovo sad više nije sport, nego rat. Ja sam ispadao lažljivac, narkoman i pijanac', kazao je Pamić.

Govoreći o rješavanju financijske strane ugovorenih obveza Pamić je kazao da se odrekao isplate 108 tisuća kuna nagrada i premija, ali da se nije odrekao tri još neisplaćene plaće kao i povrata 80 tisuća kuna što je posudio klubu.