TADIĆEVE NEVOLJE

Srbin ušutkao Old Trafford pa razljutio svog trenera

12.01.2015 u 11:41

Bionic
Reading

Dušan Tadić je upisao najvažniji gol u svojoj odlično prvoj sezoni za Southampton, no gostovanje u Manchesteru pamtit će i po problemima prije i nakon gola za pobjedu

Southampton misli ozbiljno! Nakon velike ljetne rekonstrukcije novi trener Ronald Koeman složio je momčad koja nakon 21 odigranog kola stoluje na trećem mjestu Premiershipa i u više od pola tih dvoboja nije primila gol.

Posljednja pobjeda, kojom su i dosegnuli treću poziciju, došla je na Old Traffordu na kojemu je junak dvoboja bio srpski reprezentativac Dušan Tadić. Ušao je u 63. minuti i već šest minuta kasnije zbio jedini gol na dvoboju. Iza njega je sjajna sezona, Tadić je u kratkom roku potvrdio visoku klasu u fizički najzahtjevnijoj ligi svijeta.

No, osim golova Tadićev dan u Manchesteru obilježili su i problei. Trebao je u utakmicu ući i ranije, ali kada ga je Koeman pozvao ostao je šokiran. Nije imao ni dres ni kostobrane...


'Ne znam kako ih nije bilo... U prvom poluvremenu sam ih uzeo, nakon odmora očito nisam,' kaže nakon dvoboja Tadić kojemu su koju minutu zatim donijeli opremu i omogućili mu trenutak slave. No, uslijedio je novi problem. Tadić je u euforiji skinuo dres i dobio žuti karton što je razljutilo Koemana.

'To je bilo jako glupo od Dušana. Ne volim takve stvari, što ako kasnije dobiješ drugi žuti i isključen si s dvoboja? Zbog gluposti. Ako je zadnja minuta lige i zabio si gol za plasman u Europu onda može, inače nema skidanja dresova,' poslao je poruku svojim igračima igrač koji je nekada imao najsnažniji udarac na svijetu.