PUMPA SE ATMOSFERA

Srbi uoči Hrvatske tvrde: Bolji smo!

03.09.2013 u 17:34

Bionic
Reading

Još je nekoliko dana ostalo pred ogled u Beogradu između Srbije i Hrvatske u sklopu kvalifikacija za predstojeće Svjetsko prvenstvo što će se igrati u Brazilu. Iz tabora 'orlova' stižu optimistične izjave

Krajem ožujka Hrvatska je u Maksimiru s 2:0 svladala Srbiju i tako napravila veliki korak prema Brazilu. I dok 'kockasti' još uvijek imaju velike šanse otići na Svjetsko prvenstvo, Srbija se praktički oprostila od svih nada, no ogled protiv Hrvatske je za njih također nešto posebno.

'Ispred nas je jako važna utakmica. Imamo manje šanse od Hrvatske za odlazak na SP, n oto ne umanjuje važnost utakmice i našu želju za pobijedimo', smatra član vezni igrač Twenta i srpske reprezentacije Dušan Tadić čije mišljenje dijeli izvrsni branič dortmunske Borussije Neven Subotić.


'Vjerujem da će sada biti bolje nego u Zagrebu. Iza nas je više vremena i utakmica te smo sve bolji. Znamo koliko bi pobjeda nad Hrvatima značila našem narodu'.

Slično razmišljaju svi srpski nogometaši koji se nadaju kako će imati potporu svojih navijača te da će ipak uspjeti slomiti otpor Štimčevog sastava.