NAŠLI 'KRIVCA'

Srbi dvoboj s Nijemcima čekali uz pivo i cigarete

24.06.2010 u 14:04

Bionic
Reading

Iako im je to bio jedini dvoboj u kojem su pobijedili, opuštenost srpskih igrača večer uoči dvoboja s Njemačkom pomalo je nejasna. Naime, ruski portal lifesport.ru objavio je fotke na kojima igrači piju pivo i puše

Na fotografijama objavljenim na stranici lifesport.ru u ležernom su izdanju 'uhvaćeni' Danko Lazović, Marko Pantelić, Nenad Milijaš, Vladimir Stojković i Aleksandar Luković kako razgovaraju pokraj prozora, uz dim cigarete i gutljaj piva.

'Napadač Srbije i Zenita Danko Lazović oštro je kažnjen zbog incidenta na Svjetskom prvenstvu. On nije kažnjen samo novčano, već će snositi i disciplinske mjere zbog tuluma tijekom grupne faze u kojoj su sudjelovali i njegovi suigrači. Lazović i nekoliko igrača pred odlučujući dvoboj s Nijemcima viđeni su kako puše i piju alkohol, a nakon što je informacija 'procurila', stigla je i do izbornika Antića', piše na ruskoj stranici.


Iako su Nijemci taj dvoboj dobili, kasnije su ispali zbog poraza od Australije pa se taj neuspjeh navodi kao kazna za nesportski život.

Doduše, i Englezi su uoči pobjede nad Slovenijom pili pivo i stigli do pobjede. Ustvari, možda je pivo i formula za uspjeh.