SNIMILE GA KAMERE

Sramotna Ronaldova psovka; je li upućena treneru Zidaneu?

26.09.2016 u 10:24

Bionic
Reading

Najveća zvijezda madridskog Reala, Cristiano Ronaldo, ljutit je izašao s terena kada ga je u okršaju protiv Las Palmasa zamijenio trener Zidane

Portugalac Ronaldo očito je teško prožvakao odluku trenera Zidanea koji ga je u 72. minuti okršaja protiv Las Palmasa poslao na klupu. Naime, već smo objavili tekst o Ronaldovu kiselom licu, ali sada su španjolski mediji došli i do još zločestije reakcije.

Prema njihovoj interpretaciji, Ronaldo je otišao toliko daleko da je spomenuo i Zidaneovu majku u izuzetno ružnom kontekstu. Međutim, ostaje nejasno je li psovka uopće bila upućena Zidaneu ili je Ronaldo samo izbacio frustraciju iz sebe.

'Majka ti je ku**a', pročitali su španjolski novinari s usana Ronalda.

Zanimljivo, od povratka na travnjake, jer Ronaldo se dugo oporavljao zbog ozljede u finalu Eura, igrao je u samo tri utakmice, a tek je u jednoj na travnjaku bio svih 90 minuta. Protiv Osasune zamijenjen je i ranije, točnije u 66. minuti, ali tada je izašao puno bolje volje.

'Ja se moram brinuti o svojim igračima, posebno o Cristianu, igrao je dobro, ali razmišljao sam o utorku', objasnio je svoju odluku Zidane.

No kada mu je priopće što je Ronaldo izjavio i ako se dokaže da je psovka bila upućena trenerovoj majci, možemo si zamisliti reakciju Francuza. Sjećamo se kako je prošao Talijan Materazzi u finalu SP-a 2006., kada je Zidaneu opsovao sestru.