bez imalo ljudskosti

Sramota bivšeg napadača Reala; ostavio djevojku i bolesnog sina!

29.01.2018 u 11:56

Bionic
Reading

Bivši nogometaš Reala Jese Rodriguez u središtu je skandala. Iako je nekad nosio dres 'kraljevskog kluba', posljednje dvije sezone uglavnom je na posudbama, ali ni u Stokeu mu ne cvatu ruže, što je vjerojatno jedan od razloga ovakvog ponašanja

Naime, 24-godišnji Jese Rodriguez i sada očito već bivša nevjenčana supruga Aurah Ruiz prolaze kroz vrlo težak period nakon što se njihov sin rodio s problemom srca. Aurah je i ranije optuživala Jesea da nije posvetio dovoljno pažnje bolesnom sinu i da svaka dva mjeseca dolazi u posjet.

  • +2
Jese Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bivši igrač Real Madrida oglasio se prije nekoliko dana na Twitteru i potvrdio da više nije u vezi s Aurah. Jese je zamolio medije za privatnost njega i njegove obitelji, ali sigurno nije ni slutio da će dobiti žestok odgovor svoje bivše djevojke.

'Ne traži od ljudi da poštuju mene i tvog sina (op.a. Nyana, rođenog 2017. godine) kada si ti prva osoba koja nije pokazala poštovanje i daješ drugim ljudima da ti pišu priopćenja. Zakazao si u najgorem trenutku naših života. Imao si tisuću mogućnosti da priopćiš te vijesti, ali ti si izabrao Twitter', napisala Aurah te nastavila:

'Najlakše ti je bilo najlakše napustiti nas jer ti je najteže bilo kada si s nama. Želim te podsjetiti da na svoga sina ne paziš onako kako je zaslužio. Nogomet ti je uvijek na prvom mjestu i zbog toga je moja obitelj ostavila svoje poslove kako bi se svi brinuli za našeg sina jer ti nisi htio niti bio u stanju.'

Inače, Jese Rodriguze ima još dva sina, s time da je drugoga priznao tek nakon što su odrađeni DNA testovi. I to dovoljno govori o spomenutom igraču.