KONAČNO NA OTOKU

'Spursi' najavili veliko pojačanje - stiže Pletikosa!

02.07.2010 u 12:49

Bionic
Reading

Je li stigao kraj nevoljama prvog golmana hrvatske nogometne reprezentacije kad je u pitanju odlazak na Otok? Ako je suditi po najavama Tottenhama, čini se da će Stipe Pletikosa konačno iskusiti čari najbolje lige svijeta

Pregovori su počeli, obostrana želja postoji i čini se da je pitanje dana kad će Stipe Pletikosa i Tottenham staviti svoje potpise na ugovor o suradnji. Sukus je to najave koju je su u javnost pustili upravo 'spursi' putem svoje internetske stranice. Po toj logici, Tottenham bi se stvarno uskoro mogao preimenovati u CROttanham, jer Stipe bi se pridružio starosjediocima Luki Modriću, Vedranu Ćorluki i Niki Kranjčaru.

U najavnom članku biranim se riječima piše o iskusnom golmanu hrvatske reprezentacije, o njegovih 80-ak nastupa za 'kockaste', o problemima s ozljedama, ali i velikoj karijeri izgrađenoj u Rusiji. Zanimljivo, nigdje se ne spominje matični klub Hajduk unatoč tomu što je upravo u Splitu odigrao neke od svojih najboljih utakmica. Stipu se najavljuje kao zamjena Heurelhu Gomesu i očito je da će se naš golman morati jako potruditi da zadovolji ukus Harryja Redknappa i eventualno izbori status prvotimca sredinom sezone.