BURNO U DINAMU

Spriječena tučnjava Mamića i Mandžukića

29.08.2009 u 08:51

Bionic
Reading

Zdravko Mamić opet je pokazao svoju tamnu stranu. Poslije utakmice s Heartsom sišao je u svlačionicu, psovao igrače, a to nije mogao otrpjeti Mario Mandžukić, pa se skoro potukao s izvršnim dopredsjednikom

Kako pišu Sportske novosti, Zdravko Mamić je još jednom imao trenutak ludila. Iznerviran lošom igrom hrvatskog prvaka, stvarni gazda kluba iz Maksimirske 128 uputio se u svlačionicu. Vrijeđao je igrače, psovao im majku, a Mandžukić mu je odbrusio.

'Nemoj ti meni psovati majku,' rekao je napadač.

Maminjo je nastavio svoj monolog, što je dodatno razljutilo Mandžukića, pa su fizički sukob između njih dvojice spriječili ostali igrači.

Navodno je i trener Krunoslav Jurčić u tim trenucima ponudio svoj mandat na raspolaganje. Osim toga, u javnost je procurila informacija da je maksimirski šerif bio u svlačionici i na poluvremenu utakmice s Heartsom te je zahtijevao da se Sammir zamijeni.

'Sammire, van iz momčadi. Kako te nije sram tako se odnositi prema Dinamovom dresu', rekao je Mamić, no Jurčić je Brazilca ostavio u igri i tako još više razbjesnio izvršnog dopredsjednika kluba.

I tako, bez obzira što je Dinamo treću sezonu zaredom izborio natjecanje po skupinama u Uefinom natjecanju, u klubu je i dalje burno.