pritisak na ivana

Sprema se razgovor koji bi mogao potpuno preokrenuti slučaj Perišić!

10.07.2017 u 09:00

Bionic
Reading

Trener Intera Luciano Spalletti inzistira na ostanku Ivana Perišića u klubu i nada se da će ga razgovorom uvjeriti da je to najbolja odluka za njega, iako hrvatski reprezentativac u ovom trenutku pod svaku cijenu želi otići u Manchester United...

Podsjetimo, već mjesec dana traje sapunica oko odlaska našeg 28-godišnjeg krilnog napadača iz Intera, a Manchester United je klub u kojem bi najradije volio nastaviti karijeru.

  • +6
Ivan Perišić Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

No situacija se dosta zakomplicirala, jer Inter je odbio već dvije ponude kluba s Old Trafforda i ne želi prodati svoju zvijezdu za manje od 50 milijuna eura, što bi bio rekordan hrvatski transfer. Problem je i novi trener Luciano Spalletti koji bi volio zadržati Perišića u svojoj momčadi i s njim se pokušati boriti za scudetto sljedeće sezone.

'Nadam se da ću ga imati uz sebe, vjerujem u to i optimist sam', izjavio je Spalletti te najavio razgovor s Ivanom, kojeg želi uvjeriti da je ostanak najbolja opcija.

Perišić ima još čak tri godine ugovora s Interom, što znači da se klub ne mora žuriti s prodajom i čini se da će se natezanje nastaviti sve do posljednjeg dana prijelaznog roka, osim ako ga trener zaista ne uspije uvjeriti da zaboravi Manchester United i Josea Mourinha...

  • +5
Ivan Perišić na odbojkaškom turniru u Poreču Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL