CHARITY BOWL

Sportsko-humanitarni spektakl u Prečkom

11.05.2013 u 12:28

Bionic
Reading

Pozivamo Vas da se ove nedjelje, 12. svibnja 2013. godine pridružite na velikom humanitarnom turniru u Američkom nogometu, Charity Bowl 2013. koji će se održati na terenima Nogometnog kluba Prečko s početkom u 12 sati.

Sve utakmice, ali i cjelokupno događanje bit će posvećeno borbi protiv raka dojke i velikom projektu humanitarne udruge Europa Donne “Darujmo ružičasti život” u kojem se prikupljaju sredstva za kupnju linearnog akceleratora – aparata za jednokratno zračenje koji će uvelike pridonijeti i bržem i kvalitetnijem liječenju ženama oboljelim od ove teške bolesti.

Turnir će se održati u sklopu četvrtog kola Alpe Adria Football lige koja je dala veliku podršku cijelom ovom projektu. U sklopu toga odigrat će se atraktivne utakmice Američkog nogometa između Zagreb Raidersa i Maribor Generalsa te utakmica Zagreb Thundera i Alp Devilsa.

Na poluvremenu prve utakmice Thundera gledatelji i svi prisutni imat će priliku uživati i u posebnom show programu te nastupu navijačica, Zagreb Thunder Cheer. Uz cheerleadersice iz Zagreba, podršku Europa Donni odlučile su dati i navijačice iz Mađarske, pa će svoje umijeće u plesu i akrobacijama tijekom pauza pokazati Topflyers Budapest Cheerleading Team.

Dođite i podržite ovu lijepu akciju, uživajte u čarima Američkog nogometa te pomozite i Vi realizaciju projekta “Darujmo ružičasti život”