JOŠ JEDAN NOVITET

Spomenica za bebe - članove Hajduka

10.01.2014 u 15:39

Bionic
Reading

U prvenstvenoj stanci na Poljudu se ipak ne miruje: Hajduk je u petak objavio da kreće s prodajom polugodišnjih pretplata za proljeće, iako je s oko sedam tisuća pretplatnika ove sezone već oborio rekord, a posebnu pažnju odlučili su posvetiti svojim članovima. Za ovu kalendarsku godinu namjeravaju ih imati najmanje deset tisuća

Odjel za članstvo splitskog kluba radi punom parom, pa su predstavljeni dodatni modeli poput 'obiteljske članarine', kojom žele motivirati i cijele obitelji da se pridruže onoj velikoj, hajdučkoj. Pohvalili su se i velikim interesom za člansko sučelje nedavno predstavljeno na klupskoj web stranici, u sklopu kojega je novi web shop s već stotinama različitih proizvoda.

Od prvog dana ove godine krenulo se s izdavanjem 'spomenice na prvo članstvo u Hajduku', memorabilije koju će za uspomenu dobiti svaki član mlađi od godinu dana. Cilj je, naravno, potaknuti navijače na običaj učlanjenja svake godine jer se time, kako kažu, najbolje dokazuje privrženost klubu.

Što se tiče pretplata za proljetne utakmice na Poljudu, njihova cijena nije se mijenjala i kreću se od najjeftinijih 180 kuna za sjevernu tribinu, preko 300 ili 400 kuna za istočnu do 500 ili 600 kuna za zapadnu.