PROBLEMI ZA ŽUTE

Split bez Vujčića i u Kupu Krešimira Ćosića?

02.02.2013 u 10:22

Bionic
Reading

Centar Splita Nikola Vujčić teže se ozlijedio tijekom utakmice prošloga kola ABA lige sa Szolnokiem i mora pauzirati sljedećih 20-ak dana, tako da će propustiti nekoliko kola regionalne lige, ali i završnicu hrvatskog Kupa Krešimira Ćosića

U završnici susreta Splita i Szolnokia centar žutih Nikola Vujčić osjetio je oštru bol u listu i morao je napustiti teren. Premda dijagnostika još u potpunosti nije napravljena, jer se oko ozljede stvorio veliki hematom, izvjesno je kako Vujčića čeka duža pauza.

'Nikola ne putuje u Beograd s nama, neće ga biti ni na treningu, a ni na završnici Kupa Krešimira Ćosića, što nam je uvelike poremetilo planove' kazao je trener žutih Mladen Erjavec i dodao: 'Jasno je kako ćemo bez Vuje biti oslabljeni, no moramo se snaći i bez njega. Na mnogim dosadašnjim teškim utakmicama, pogotovo na gostovanjima, bili smo oslabljeni, tako da smo pomalo i navikli da nam uvijek netko nedostaje.

Nikola će u ponedjeljak obaviti snimku ozljede, no svjestan je da ga čeka pauza. 'Ozlijedio sam se u najnezgodnijem trenutku, stvarno smo se nadali da možemo napraviti iznenađenje u Kupu, no vjerujem da će momci i bez mene odigrati dobro. Napravili smo puno iznenađenja ove sezone, zašto se ne nadati da možemo napraviti još koje'

Preoblikovanje kluba ušlo je u završnu fazu a vodstvo kluba odužilo se navijačima i onima koji su kupili dionice koncertom 'Noć žute ljubavi', na kome su nastupili Petar Grašo, Doris Dragović, Oliver Dragojević, te brojne splitske klape. 'Koncert je bio 'za dušu', vjerujem da su svi guštali i da se još jednom pokazalo koliko ovaj grad voli košarku i naš klub. Hvala svima koji su pomogli i nadam se da ćemo preoblikovanje uspješno dovesti do kraja' zaključio je Vujčić.