serie A

Spektakl u Rimu; Pastore zabio petom, Pašalić asistirao u golijadi Rome i Atalante

27.08.2018 u 23:02

Bionic
Reading

U posljednjoj utakmici 2. kola talijanskog nogometnog prvenstva Roma i Atalanta su na Olimpijskom stadionu u Rimu igrale 3:3, a hrvatski reprezentativni veznjak Mario Pašalić bio je asistent za treći gol gostiju...

Roma je povela senzacionalnim golom Pastorea koji je u 2. minuti sjajno poentirao petom, no prvo je poluvrijeme pripalo gostima iz Bergama koji su stvorili niz prilika te postigli čak tri gola.

Prvo je Castagne u 19. minuti poravnao da bi Rigoni s dva gola u 22. i 38. minuti dvoeo Atalantu u prednost od 3:1. Kod posljednjeg gola Atalante hrvatski reprezentativac Mario Pašalić je odličnom okomitom loptom izbacio suigrača u priliku koju je ovaj realizirao.

Ipak, u nastavku je Roma bila bolja i tu svoju nadmoć okrunila s dva gola koje su postigli Florenzi u 60. i Manolas u 82. minuti.

Izvor: Društvene mreže / Autor: youtube

Pašalić je odigrao svih 90 minuta za Atalantu koja sada ima četiri boda, kao i Roma, a isti učinak imaju još Sassuolo i Udinese, dok su na vrhu Juventus, Napoli i SPAL sa po šest bodova. Ante Ćorić je utakmicu odgledao s Romine klupe za pričuve...