Pannonian Challenge

Spektakl u Osijeku ide dalje; organizatori najvećeg regionalnog festivala donijeli odluku o novom terminu i to krajem ljeta

17.04.2020 u 13:02

Bionic
Reading

Najveći regionalni festival ekstremnog sporta 21. izdanje Pannonian Challengea održat će se u novom terminu krajem ljeta, objavili su organizatori.

Pannonian Challenge se trebao održati od 3. do 7. lipnja u Osijeku, međutim zbog pandemije koronavirusa natjecanje je odgođeno za kraj ljeta.

Novi datumi održavanja festivala bit će poznati uskoro nakon što se usklade s ostalim sličnim natjecanjima ekstremnog sporta najvišeg ranga diljem svijeta te izazvanim promjenama u sportskim kalendarima.

'Ako je ikada itko pomislio da može biti ekstremniji od našeg festivala ekstremnog sporta grdno se prevario. Mi u Pannonianu i Osijeku se ne predajemo, naša nova vožnja održat će se u novim datumima koje ćemo objaviti uskoro, a tada vam garantiramo pobjedu', poručio je organizator Jurica Barać.

U vremenu dok se čeka novi "ljetni" datum Pannonian Challenge kreativna osječka ekipa svakodnevno priprema, te na web stranicama i na društvenim mrežama objavljuje zabavne i izazovne sadržaje.

Jedan od sadržaja jest i digitalna verzija, globalno popularne, festivalske monografije "PC XX: THE STORY". Monografija je predstavljena na prošlogodišnjem, jubilarnom XX. Pannonianu, a u njoj je autorica Aleksandra Živković u suradnji s dizajnerskim kolektivom NJI3, retrospektivnim fotografijama festivala i bivšeg skate parka pridružila priče i anegdote o osnivačima, organizatorima, sportašima, glazbenicima, posjetiteljima - svima onima koji su zaslužni što je Pannonian Challenge danas ondje gdje jest.

"Svi znaju da mi Pannonian Challenge živimo i da to nije samo organizacija festivala već stil života. Unatoč brojnim izazovima za nas opcija "preskakanja" jednog Pannoniana jednostavno ne postoji. Nove datume objavljujemo uskoro, a do tada pratite naš web i naše društvene mreže i zabavite se uz ekstremno dobre sadržaje“, istaknuo je Barać.